Alcatraz

Alcatraz

Alcatraz is de nieuwe JJ Abrahams serie, die we kennen van de populaire serie Lost. De serie is in Amerika op tv sinds januari 2012. Het eerste seizoen zal bestaan uit 12 afleveringen.

Zoals je dat kan verwachten van JJ Abrahams zal ook deze serie weer vol zitten met mysterieuze elementen. De beroemde gevangenis Alcatraz op het eilandje nabij San Francisco is namelijk gesloten op hele andere redenen dan wij tot nu toe weten. In 1963 zijn meer dan 300 gevangen en 40 bewaarders van het een op het andere moment verdwenen, zonder een spoor achter te laten. De agent Emerson Hauser wist al snel van het geheim en runt op dit moment een geheime organisatie van de overheid om de gevangen te vinden.
In het huidige San Francisco beginnen opeens de gevangen en bewaarder terug te keren, zonder ook maar een dag ouder te zijn geworden en zonder enige idee waar ze de laatste jaren zijn geweest. Het is nu aan Hauser om ze allemaal te vinden, hierbij schakelt hij de hulp in van detective Rebecca Madsen en Dr. Diego Soto, een expert als het gaat om alles wat met Alcatraz te maken heeft.

Na 1 seizoen is Alcatraz alweer stopgezet. De serie heeft niet het succes behaald wat er van gehoopt was.

De Prijzen van de dvd & Blu-Ray van de serie vergelijken we hier.

Hoofdrollen

Sam Neill – Emerson Hauser
Jorge Garcia – Doctor Diego “Doc” Soto
Sarah Jones – Rebecca Madsen

Video