Alcatraz

Alcatraz is de nieuwe JJ Abrahams serie, die we kennen van de populaire serie Lost. De serie is in Amerika op tv sinds januari 2012. Het eerste seizoen zal bestaan uit 12 afleveringen.

Zoals je dat kan verwachten van JJ Abrahams zal ook deze serie weer vol zitten met mysterieuze elementen. De beroemde gevangenis Alcatraz op het eilandje nabij San Francisco is namelijk gesloten op hele andere redenen dan wij tot nu toe weten. In 1963 zijn meer dan 300 gevangen en 40 bewaarders van het een op het andere moment verdwenen, zonder een spoor achter te laten. De agent Emerson Hauser wist al snel van het geheim en runt op dit moment een geheime organisatie van de overheid om de gevangen te vinden.
In het huidige San Francisco beginnen opeens de gevangen en bewaarder terug te keren, zonder ook maar een dag ouder te zijn geworden en zonder enige idee waar ze de laatste jaren zijn geweest. Het is nu aan Hauser om ze allemaal te vinden, hierbij schakelt hij de hulp in van detective Rebecca Madsen en Dr. Diego Soto, een expert als het gaat om alles wat met Alcatraz te maken heeft.

Na 1 seizoen is Alcatraz alweer stopgezet. De serie heeft niet het succes behaald wat er van gehoopt was.

De Prijzen van de dvd & Blu-Ray van de serie vergelijken we hier.

Hoofdrollen

Sam Neill – Emerson Hauser
Jorge Garcia – Doctor Diego “Doc” Soto
Sarah Jones – Rebecca Madsen

Video
25 reacties

 1. joyce

  snap alleen niet waarom ze maar series uitzenden terwijl ze weten dat er geen einde aanzit…..zo frusterend….net als met terra nova, zo’n goeie serie maar we zullen nooit weten hoe het eindigt en nu met alcatraz……ik heb zoiets van; zendt het dan niet uit….dan weten we tenminste ook niet wat we missen.

 2. ik vind het echt vreeslijk jammer dat er geen seizoen 2 meer komt
  (weet iemand over helemaal nooit een seizoen 2 meer komt of misschien ooit over een tijd)
  ik vond de serrie echt heel spannend had de serie binnen 3 daggen uit
  ik hoop zo dat er ooit nog een seizoen2 komt

  • Tim

   Ik ben ergens tegen gekomen dat wij een van de laatste landen zijn die Alcatraz uit zenden, dus waarschijnlijk is er wel een seizoen 2 alleen wordt die niet in Nederland op de tv gedraaid. tenminste dit lijkt mij het meest logische voor de hand

 3. ad

  ik vond het een goede serie. zeer onbevredigend dat het nu een verhaal is zonder eind. als kijker jammer en verspilt geld voor de koper wat beter aan een goed doel geschonken had kunnen worden.

 4. lisa

  Nou ja is er echt geen 2de deel want het is een fantasticshe serie heb ze allemaal vol spanning gevolgd en hoezo sloeg het niet aan ? Ik zou wel willen weten hoe het verder zal gaan met Rebecca( dood) en Soto en UNCLE RAY EN die knappe doktores enmr.Hauser niet te geloven dat ze zoiets stoppen heel jammer ;(

 5. swaan

  ooooh wat is dit, jammer zeg!
  nu weet ik dus nooit het einde!!!!!!! Is er eindelik een goede,spannende serie zijn er te weinig kijkers……

  ze snappen de serie gewoon niet..

 6. Tim

  Wat is dit nou weer voor kansloos iets. heel veel mensen die dit kijken en nog durven ze te zeggen dat het minder is als verwacht, beter maken ze het dan af of korten ze het in zodat wij(kijkers) het einde wel kunnen kijken. of ze zenden het niet uit op tv maar verkopen ze het in de winkel dan kunnen de liefhebbers alsnog dit programma afkijken.

 7. Pepijn

  Jammer dat steeds vaker grote kijkcijfers gehaald moeten worden om het door te zetten.
  Had vervolg erg boeiend gevonden. Tja massa/geld bepaald tegenwoordig niet hoe uniek het is of dat een bepaalde doelgroep dit wel leuk vind.

 8. ...

  Ik keek het altijd en wilde het weer eens terug kijken dus lekker gedownload. echt balen dat er geen volgende seizoen is gekomen. t zal vast en zeker ook nooit meer gebeuren maar toch was het een super serie. nu ben ik juist nog meer benieuwd naar een vervolg. balen joh!

Geef een reactie