Hoe overleef ik

De serie “Hoe Overleef ik” is een verfilming van de populaire jeugd boekenreeks met dezelfde naam van Francine Oomen. De hoofpersoon in de serie is Rosa, een 14 jarig meisje dat net in de pubertijd is beland. De titel van de serie slaat dan ook op hoe je deze tijd in je leven moet overleven. Elk boek heeft een bepaald thema, bijvoorbeeld, “Hoe overleef ik een gebroken hart”, of “hoe overleef ik mijn eerste zoen”. De serie houdt dezelfde thema’s aan.

Hoofdrollen

Roos Wiltink – Rosa
Lobke de Boer – Esther
Tjebbo Gerritsma – Alexander
Stijn Taverne – Jonas
Lies Visschedijk – Heleen

Video

Laat ons hieronder weten wat jij van dit bericht vind en maak kans op Game of Thrones seizoen 4 (Blu-Ray), klik hier voor de voorwaarden!


Home Forum: praat mee over tv-series Hoe overleef ik

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • ik ben fen fan hoe afer leef ik

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.