Lyndsy Fonseca speelt Angie in Marvels Agent Carter

Langzaam maar zeker worden er steeds meer details bekend gemaakt over de Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. spin-off serie Agent Carter. Speciale aandacht gaat in het bijzonder uit naar de cast van de serie. Zo raakte nu bekend dat actrice Lyndsy Fonseca, bekend van andere tv-series zoals Nikita en How I Met Your Mother, de rol van Angie Martinelli kreeg toegewezen. Angie is een veelbelovende actrice uit “The Big Apple” die huisgenoot en vriendin is van Peggy Carter.

“Agent Carter zal een geheel nieuwe en verrassende wereld tot stand brengen met verschillende nieuwe personages. Lyndsy lijkt ons perfect geschikt om het personage van Angie te vertolken. We verwachten dat Lyndsy warmte en menselijkheid zal geven aan het personage die meteen Peggy’s steun en toeverlaat is”, aldus Marvel tv-baas Jeph Loeb. Eerder werd al bekend dat Hayley Atwell de titelrol van de serie op zich zal nemen.

Agent Carter speelt zich af in het jaar 1946 en vertelt het verhaal van Carter die net Steven Rogers heeft verloren en werkzaam is voor de SSR. Niemand zou verwachten dat Carter er een dubbelleven op na houdt, in tegendeel. Gedurende de dag mag ze dan met haar neus in de papieren zitten, zodra de zon achter de horizon is verdwenen voert ze geheime opdrachten uit voor Howard Stark. De rol van Stark wordt gespeeld door Dominic Cooper.

ABC heeft tot slot ook eerder bekend gemaakt dat het de tv-serie (die bestaat uit acht afleveringen) zal afspelen tijdens de break van Agents of S.H.I.E.L.D. in de zomerperiode.

Heb je dit al gezien...?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>